Sustav za vaganje i označavanje proizvoda

Centralizirano upravljanje svim segmentima označavanja proizvoda sastoji se od aplikacije za unos podataka, aplikacije za dizajn etiketa te aplikacije za vaganje i ispis naljepnica.

Više o aplikaciji

Svaki poslovni sustav „ERP“ omogućava unos artikala. U 99% slučajeva niti jedan poslovni sustav nema mogućnost unosa svih potrebnih podataka za ispis naljepnica. Svaki program sadrži mjesto za unos naziva artikla, ali to su najčešće jedan ili dva reda, za ispis naljepnica to nije dovoljno. Ista stvar je i sa sastojcima, podacima nutritivnih vrijednosti itd.

Programsko rješenje bit-i head omogućava unos svih podataka koji su potrebni za vaganje i ispis na naljepnicama. Aplikacija se može vezati na Vaš poslovni sustav „ERP“ i tada prepoznaje novo unesene artikle i automatski ih zapisuje u svoju bazu podataka. Vaš je zadatak nadodati ostale podatke koji su specifični za vaganje i ispis naljepnice. Kao što su sastojci, nutritivne vrijednosti, barkod, rok trajanja itd.

bit-i label maher

aplikacija za dizajniranje naljepnica

Definiranje izgleda naljepnice ne mora biti problem.
Bit-i label maher je programsko rješenje koje Vam omogućava brzo i jednostavno kreiranje izgleda naljepnice.

bit-i labeler

aplikacija za vaganje artikala

Aplikacija koja služi za vaganje i ispis naljepnica.
Podržava dva načina rada: samostalni i centralizirani. Ukoliko radi samostalno, u njoj se može definirati sve potrebno za vaganje i ispis i u tom slučaju nije potrebna aplikacija bit-i head. Ukoliko radi u centraliziranom sustavu, povezuje se na centralnu bazu podataka kojom upravlja bit i-head, a aplikacija služi samo za vaganje i ispis naljepnica.

FUNKCIONALNOST APLIKACIJE

NAČINI RADA

Aplikacija u realnom vremenu omogućuje da djelatnik u pakirnici važe i označava artikle po prethodno definiranom dokumentu (npr. radni nalog ili narudžba). Djelatnik točno zna za kojeg kupca i koliko kojeg artikla treba izvagati/označiti naljepnicom. Osim radnog naloga ili narudžbe moguće je kreirati dokument međuskladišnice, otpremnice, nalog za proizvodnju odnosno bilo koji dokument koji Vam je potreban u Vašem poslovanju. Povezivanjem na Vaš postojeći poslovni sustav omogućavamo točnost i brzo nesmetano sinkroniziranje dokumenata u realnom vremenu bez pretipkavanja s maksimalno smanjenom ljudskom pogreškom.

U ovom slučaju aplikacija nije povezana niti sa jednim poslovnim sustavom, odnosno „ERP-om“. Aplikacija ne povlači dokument radnog naloga, već se sve odvage zapisuju u dokument lokalno na računalu.
Iako aplikacija nije povezana s poslovnim sustavom, u mogućnosti ste pratiti sve odvage. Možete ih ispisati ili podatke izvesti u excel.

Vodeća imena u industriji već koriste naša rješenja!

Pridružite im se i Vi i tako ubrzajte procese pri isporuci.